Εύκολη τούρτα
Μια εύκολη οικονομική και τέλεια στην γεύση τούρτα!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μέσα στην κρέμα εγώ βάζω μπισκότα παπαδοπούλου.Στην φώτο έβαλα απο πανω τριμμένο μπισκότο, επίσης έκανα 2 δόσεις κρέμας και μια παντεσπάνι και βγαίνει αυτη η μεγάλη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Για το παντεσπάνι, σπάμε τα αυγά και χωρίζουμε τα ασπράδια, χτυπάμε μαρέγκα και στην συνέχεια προσθέτουμε τους κρόκους, τη ζαχάρη, το κακάο, τη βανίλια, το μπέικιν, το αλεύρι, και τις 3 κουταλιές νερό. Ρίχνουμε το μίγμα σε βουτυρομένο ταψι και ψήνουμε στους 180 για 20 με 25 λεπτά.
-
2
Για την κρέμα, χτυπάμε και τα 3 υλικά για 10 λεπτά να γίνουν αφράτα στην συνέχεια αφού έχουμε κόψει το παντεσπάνι και το έχουμε σιροπιάσει βάζουμε την μισή κρέμα μετα το παντεσπάνι και την υπόλοιπη κρέμα απο πάνω
-
3
Για το σιρόπι βάζουμε τα υλικά σε κατσαρολάκι και το βράζουμε για 5 λεπτα μετα σιροπιάζουμε το παντεσπάνι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια