κύρια φωτογραφία συνταγής Εύκολο και ανάλαφρο σοκολατένιο γλυκό ψυγείου

Εύκολο και ανάλαφρο σοκολατένιο γλυκό ψυγείου

13 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
choco4roses
choco4roses @cook_8515256

Μια πολύ εύκολη συνταγή για αρχάριους για ένα νόστιμο και ελαφρύ γλυκό ψυγείου. Η μπισκοτένια βάση του, οι στρώσεις κρέμας τυριού, σοκολάτας και η σαντιγί, γαρνιρισμένο με σταγόνες και σιρόπι σοκολάτας θα το κάνουν ανάρπαστο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Για τη βάση
  2. 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ κακάο
  3. 150 γρ. λιωμένο βούτυρο
  4. Για τις κρέμες
  5. 500 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος
  6. 2 φακελάκια κρέμα σοκολάτα στιγμής
  7. συσκευασίες το απαιτούμενο γάλα που αναφέρεται στις
  8. Για γαρνίρισμα
  9. σιρόπι σοκολάτας για το γαρνίρισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Για τη βάση, αλέθουμε τα μπισκότα στο multi και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.

  2. 2

    Στρώνουμε το μείγμα στη βάση ενός πυρέξ 20 Χ 30 εκ. Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώνει.

  3. 3

    Για τις κρέμες, χτυπάμε τη μισή κρέμα γάλακτος μαζί με το τυρί μασκαρπόνε μέχρι να αφρατέψει και στρώνουμε το μείγμα πάνω στη μπισκοτένια βάση.

  4. 4

    Ξαναβάζουμε στο ψυγείο.

  5. 5

    Ετοιμάζουμε τη κρέμα σοκολάτας στιγμής σύμφωνα με τις οδηγίες.

  6. 6

    Στη συνέχεια απλώνουμε από πάνω την κρέμα σοκολάτα. Χτυπάμε την υπόλοιπη μισή κρέμα γάλακτος σε πηχτή σαντιγί και τη προσθέτουμε πάνω από τη κρέμα σοκολάτας.

  7. 7

    Για γαρνίρισμα, πασπαλίζουμε με τις σταγόνες κουβερτούρας και γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας. Αφήνουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για 2-3 ώρες πριν το σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

choco4roses
choco4roses @cook_8515256
στις