Εύκολο λικέρ μοσχολούλουδο

marymyt
marymyt @Mary_Savelou
,Ελλάδα

Λίγα μυστικά ακόμα

Επειδή βγαίνει αρκετά γλυκό, αν δε σας αρέσει, μπορείτε να βάλετε ή ξηρό κρασί ή λιγότερη ζάχαρη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

720 Minutes
  1. 1 λίτρο κόκκινο κρασί ημίγλυκο
  2. 0.5 κιλό ζάχαρη
  3. 7 φύλλα μοσχολούλουδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε το κρασί με τη ζάχαρη για 4 λεπτά.

  2. 2

    Έπειτα προσθέτουμε το μοσχολούλουδο και αφήνουμε να πάρει άλλες δύο βράσεις.

  3. 3

    Το αφήνουμε στην κατσαρόλα να κρυώσει και το σουρώνουμε την άλλη μέρα με τούλι. Πιέζουμε καλά και το λουλούδι να βγάλει τα υγρά του.

Αντιδράσεις

Από

marymyt
marymyt @Mary_Savelou
στις
,Ελλάδα