Εύκολο λικέρ μοσχολούλουδο
Λίγα μυστικά ακόμα
Επειδή βγαίνει αρκετά γλυκό, αν δε σας αρέσει, μπορείτε να βάλετε ή ξηρό κρασί ή λιγότερη ζάχαρη.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το κρασί με τη ζάχαρη για 4 λεπτά.
-
2
Έπειτα προσθέτουμε το μοσχολούλουδο και αφήνουμε να πάρει άλλες δύο βράσεις.
-
3
Το αφήνουμε στην κατσαρόλα να κρυώσει και το σουρώνουμε την άλλη μέρα με τούλι. Πιέζουμε καλά και το λουλούδι να βγάλει τα υγρά του.
Σχόλια