Εύκολο Μωσαϊκό
Ένα γρήγορο και διαχρονικό γλυκό που σε όλους θα αρέσει!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να βάλετε ότι ξηρό καρπό θέλετε!!Καλή επιτυχία!
Υλικά
-
2 πακέτα μπισκότα πτιμπέρ
-
250 gr μαργαρίνη
-
7 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο
-
7 κ.σ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
-
2 αυγά χωρισμένα
-
2 βανίλιες
-
λικέρ της αρεσκείας σας
-
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
-
2 x 250gr σοκολάτα κουβερτούρα
-
χοντροκομμένα φουντούκια
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σπάμε σε χοντρά κομμάτια τα μπισκότα.
-
2
Λιώνουμε τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι.
-
3
Σ'ένα μπωλ βάζουμε το κακάο, τη ζάχαρη, τις βανίλιες κι ανακατεύουμε ελαφρά.
-
4
Ρίχνουμε σιγά σιγά τη λιωμένη μαργαρίνη και τα αυγά χωρισμένα στο μπωλ και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν.
-
5
Στο τέλος ρίχνουμε το λικέρ και τα μπισκότα κι ανακατεύουμε με τα χέρια.
-
6
Στρώνουμε το μείγμα σε ένα λαδόχαρτο και το κάνουμε ρολό.
-
7
Το τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
-
8
Λιώνουμε τις κουβερτούρες σε μπεν μαρί κ αφού αφαιρέσουμε τη λαδόκολλα περιχύνουμε το γλυκό.
-
9
Το στολίζουμε με τα φουντούκια κ είναι έτοιμο!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)