κύρια φωτογραφία συνταγής Εύκολο σπιτικό καρβελάκι

Εύκολο σπιτικό καρβελάκι

26 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Ανθούλα Βαγ
Ανθούλα Βαγ @cook_8505016
Thessaloniki,Greece

Λίγα μυστικά ακόμα

*Εάν δεν έχουμε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του βάζουμε μια κουταλιά της σούπας μπεικιν.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 125 ml νερό
  2. 125 ml γάλα
  3. 1 1/2 κ.γ. αλάτι
  4. 90 γρ βούτυρο λιωμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Η εκτέλεση είναι απλή ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε ένα στρόγγυλο καρβελάκι.

  2. 2

    Έχουμε ανάψει το φούρνο στις αντιστάσεις και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά και μετά κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για άλλα 40 λεπτά.

  3. 3

    Το ψωμί το βάζουμε σε αλευρωμένο ταψάκι το βρέχουμε από πάνω ρίχνουμε λίγο σουσάμι και κάνουμε 3-4 χαραματιές με ένα μαχαίρι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Ανθούλα Βαγ
στις
Thessaloniki,Greece

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα