Εύκολο σπιτικό καρβελάκι
Λίγα μυστικά ακόμα
*Εάν δεν έχουμε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του βάζουμε μια κουταλιά της σούπας μπεικιν.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Η εκτέλεση είναι απλή ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε ένα στρόγγυλο καρβελάκι.
-
2
Έχουμε ανάψει το φούρνο στις αντιστάσεις και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά και μετά κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για άλλα 40 λεπτά.
-
3
Το ψωμί το βάζουμε σε αλευρωμένο ταψάκι το βρέχουμε από πάνω ρίχνουμε λίγο σουσάμι και κάνουμε 3-4 χαραματιές με ένα μαχαίρι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια