Φάβα με ψητά λουκάνικα
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τη φαβα και την ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα. Δεν σκεπάζουμε με καπάκι και σιγά σιγά ξαφρίζουμε καλά.
-
2
Βάζουμε μέσα ένα κρεμμύδι να βράσουν μαζί, αλάτι και πιπέρι.
-
3
Ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα περίπου για κανένα τέταρτο.
-
4
Αφού έχει βράσει η φάβα, την περνάμε στο μούλτι να γίνει ένας μαλακός χυλός.
-
5
Μετά ξαναβάζουμε την κατσαρόλα με την φάβα σε χαμηλή φωτιά να πήξει από το νερό που έχει απομείνει και να γίνει ένας μαλακός πουρές, ανακατεύοντας συνεχώς.
-
6
Τέλος σερβίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ελαιόλαδο, λίγο λεμόνι και τα ψητά λουκάνικα επιλογής.
Σχόλια (5)