κύρια φωτογραφία συνταγής Φακές με σέσκουλα και φρέσκο κόλιανδρο
cookitsa1
cookitsa1 @cook_8506781
,ΕΛΛΑΔΑ

Εάν σας αρέσει το φρέσκο κόλιανδρο, θα την λατρέψετε..

Λίγα μυστικά ακόμα

Στο τέλος μπορείτε μαζί με το αλάτι και το πιπέρι να προσθέσετε και λεμόνι αν σας αρέσει. Επίσης αντί για σπαγγέτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κοχύλια ή άλλο "κοντόχοντρο" ζυμαρικό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 ποτήρι φακή
  2. 1 μεγάλο κρεμμύδι
  3. 1 κύβο λαχανικών (προαιρετικά)
  4. 2 ματσάκια σέσκουλα
  5. 100 γρ σπαγγέτι σπασμένα σε κομμάτια 3 εκ περίπου
  6. 5 σκελίδες σκόρδο ή και περισσότερο αν σας αρέσει
  7. 1 ματσάκι κόλιανδρο
  8. 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τη φακή και τη βάζουμε σε κατσαρόλα να βράσει μαζί με το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το καρότα σε λεπτές ροδέλες. Αν θέλουμε προσθέτουμε τον κύβο.

  2. 2

    Πριν βράσει τελείως η φακή προσθέτουμε τα σέσκουλα κομμένα σε κομμάτια 6εκ περίπου.

  3. 3

    Συνεχίζουμε το βράσιμο. Όταν σχεδόν γίνουν τα χόρτα προσθέτουμε τα μακαρόνια.

  4. 4

    Σε ένα τηγάνι καίμε το λάδι και τσιγαρίζουμε καλά το σκόρδο με το κόλιανδρο ψιλοκομμένο. Προσέχουμε να μην καεί το σκόρδο.

  5. 5

    Έτσι καφτό όπως είναι το αδειάζουμε στην κατσαρόλα, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, και το αφήνουμε να πάρει δυο τρεις βράσεις.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

cookitsa1
cookitsa1 @cook_8506781
στις
,ΕΛΛΑΔΑ