Φακές πολύχρωμες 2
Λίγα μυστικά ακόμα
Επίσης γίνεται και φακόρυζο αν αλλάξουμε το καλαμπόκι με μια μερίδα βρασμένο ρύζι σπυρωτό!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τις φακές, μαζί με το κρεμμύδι (κομμένο στα δυο), το ζωμό, το αλάτι και το σκόρδο.
-
2
Όταν μαλακώσουν, τις στραγγίζουμε και αφαιρούμε το σκόρδο και το κρεμμύδι.
-
3
Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε τις πιπεριές, τις φακές, το καλαμπόκι, τα καρότα και το πιπέρι.
-
4
Ύστερα προσθέτουμε λάδι και ξύδι (λίγο, ίσα ίσα να τα βρέξουμε).
Σχόλια