Χρύσα Δέδε
Χρύσα Δέδε @cook_8483787
,

Μια πολύ καλή συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου, γίνεται αφράτη πίτα με ιδιαίτερη γεύση.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

46 Minutes
  1. 160 γρ. ηλιέλαιο
  2. 160 γρ. χυμός πορτοκάλι
  3. 280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  4. 1/2 κουτ. γλυκου μπέικιν πάουντερ
  5. 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
  6. 100 γρ. σταφίδες ξανθές

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180βαθ.

  2. 2

    Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 20εκ.

  3. 3

    Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ το ηλιέλαιο, το χυμό και κατόπιν τα υπόλοιπα υλικά.

  4. 4

    Ανακατεύουμε καλά με το χέρι κι αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί.

  5. 5

    Ψήνουμε την πίτα 45-50λεπτά. Την αφήνουμε να κρυώσει και την ξεφορμάρουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (43)

Stivi Aggelou
Stivi Aggelou @cook_9123161
Αυτη κανω χρονια τωρα,με αποτελεσμα μετα το διαβασμα της ευχης και αφου την κοβω,να γινεται πανικουλης απο την ζητηση που εχει.Παρα μα παρα πολυ νοστιμη.Βεβαια εχω βαλει και την δικη μου πινελια.Αντι σταφιδες που δεν τις προτιμουμε στα γλυκισματα,εκανα σκονη στο μουλτι μιση κουπα καρυδια και τα εβαλα στο υπολοιπο μιγμα.Το αποτελεσμα?δεν περιγραφεται!!!! :-)

Από

Χρύσα Δέδε
Χρύσα Δέδε @cook_8483787
στις
,