κύρια φωτογραφία συνταγής Φαρφάλες με σολωμό και μπούκουβο
ΚΑΤΕΡΙΝΑ_34
ΚΑΤΕΡΙΝΑ_34 @cook_8452922
,ΕΛΛΑΔΑ

Εξαιρετικά ευκολη και πεντανοστιμη συνταγή

Λίγα μυστικά ακόμα

Ο σωλομός καλά θα είναι να μην ειναι φρέσκος . Καλύτερα ειναι να ειναι αυτός που παίρνουμε απο το σούπερ μάρκετ και κάνουμε καναπεδάκια. Μην φοβιθείτε το σκόρδο, ουσιαστικά αρωματίζει το λάδι. Είναι πεντανόστιμη και γρήγορη!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. φαρφάλες (ή οποιοδηποτε άλλο ζυμαρικό)
  2. 2 σκελίδες σκόρδο
  3. ντοματάκι ψιλοκομμένο
  4. λίγο μπούκοβο
  5. καπνιστό σολομό (τυποποιημένο)
  6. βασιλικο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε το ζυμαρικό.

  2. 2

    Σε ένα τηγανάκι 3-4 κουταλιές λάδι να κάψει και <> το σκόρδο.

  3. 3

    Όταν αλλάξει χρώμα το σκόρδο το βγάζουμε και το πετάμε.

  4. 4

    Στο λάδι λοιπον αυτό τσιγαρίζουμε τον σολωμό (ανάλογα με την προτίμηση σας πόσο θελετε) τα ντοματάκια ψιλοκομμένα.

  5. 5

    Αφού τσιγαριστούν, παίρνουμε μια κουτάλα μακαρονόνερο και το προσθέτουμε στο τηγάνι.

  6. 6

    Ρίχνουμε τα μακαρόνια μέσα και σωτάρουμε για αλλα 5 λεπτά

  7. 7

    Τέλος προσθέτουμε τον βασιλικό και το μπούκοβο

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

athanasios
athanasios @cook_8454876
ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΩ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.\r\n2 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ...Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΒΗΣΙΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΣΑΛΤΣΑΣ ΠΡΙΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...\r\nΕΥΓΕ.\r\n

Από

ΚΑΤΕΡΙΝΑ_34
ΚΑΤΕΡΙΝΑ_34 @cook_8452922
στις
,ΕΛΛΑΔΑ