Φαρφάλες με σολωμό και μπούκουβο
Εξαιρετικά ευκολη και πεντανοστιμη συνταγή
Λίγα μυστικά ακόμα
Ο σωλομός καλά θα είναι να μην ειναι φρέσκος . Καλύτερα ειναι να ειναι αυτός που παίρνουμε απο το σούπερ μάρκετ και κάνουμε καναπεδάκια. Μην φοβιθείτε το σκόρδο, ουσιαστικά αρωματίζει το λάδι. Είναι πεντανόστιμη και γρήγορη!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το ζυμαρικό.
-
2
Σε ένα τηγανάκι 3-4 κουταλιές λάδι να κάψει και <> το σκόρδο.
-
3
Όταν αλλάξει χρώμα το σκόρδο το βγάζουμε και το πετάμε.
-
4
Στο λάδι λοιπον αυτό τσιγαρίζουμε τον σολωμό (ανάλογα με την προτίμηση σας πόσο θελετε) τα ντοματάκια ψιλοκομμένα.
-
5
Αφού τσιγαριστούν, παίρνουμε μια κουτάλα μακαρονόνερο και το προσθέτουμε στο τηγάνι.
-
6
Ρίχνουμε τα μακαρόνια μέσα και σωτάρουμε για αλλα 5 λεπτά
-
7
Τέλος προσθέτουμε τον βασιλικό και το μπούκοβο
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια