Φασολάδα χυλωμένη και απολαυστική!
Η τέλεια φασολάδα! Ελαφριά και " λαιτ"!
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ πεταω το πρώτο νερο γιατί γίνεται πιο ελαφρύ το φαγακι! Αν θέλετε και δεν σας πειράζουν παραλειπετε το πρώτο βήμα! Επίσης τα μυρωνια δίνουν μια πολύ ξεχωριστή γεύση στην σούπα μας! Θα εκπλαγείτε!και επίσης για 4 κουταλιες ελαιόλαδο το φαγακι ειναι τέλειο!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τα φασόλια απο βραδυς να μουλιασουν σε μπόλικο νερο.
-
2
Την επόμενη τα πλενουμε καλά και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με λίγο νερο να πάρουν μια βραση.
-
3
Σουρωνουμε τα φασόλια και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα με κρύο νερο ένα δάχτυλο παραπάνω απο τα φασόλια.
-
4
Βάζουμε και το κρεμμύδι και το σκόρδο και κλείνουμε την χυτρα και μαγειρευουμε για 20' αφού αρχίσει να σφυρίζει.
-
5
Αμέσως μετά ανοίγουμε την χυτρα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και περίπου 1 ποτηράκι νερο.
-
6
Βράζουμε για άλλη μισή ώρα σε δυνατή φωτιά ανακατευοντας που και που για να χυλωσει η φασολάδα μας!
-
7
Καλή σας όρεξη!!
Σχόλια (5)