Φασολάκια 3
Μια πολύ απλή αλλά και νόστιμη συνταγή που ο καθένας μπορεί να φτιάξει.
Λίγα μυστικά ακόμα
Άμα δεν έχετε μαϊντανό δεν πειράζει. Αυτό που του δίνει την πιο πολύ γεύση κατα την γνώμη μου ειναι το κρεμμύδι. Επίσης άμα θέλετε μπορείτε να βάλετε και 2 μεγάλες πατάτες αλλά εγώ νομίζω πως κάνει λίγο άγευστο το φαγητό. Προτείνω να σερβίρεται με φέτα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες (όχι λεπτές).
-
2
Ρίχνουμαι λάδι στην κατσαρόλα μέχρι να καλύψει τον πάτο (ή άμα θέλουμε να γίνει λαδερό ρίχνουμε πιο πολύ).
-
3
Στη συνέχεια βάζουμε στην κατσαρόλα όλα τα υπόλοιπα υλικά, δηλαδή τα φασολάκια, τα κομμένα κρεμμύδια, τον τοματοπολτό, το πιπέρι (περίπου 1 κ.γ.), το αλάτι (περίπου 1 κοφτό κ.γ.) και τον μαϊντανό.
-
4
Προσθέτουμε στο τέλος νερό ίσα ισα να καλύψει όλα τα φασολάκια και το αφήνουμε να βράσει για 3 λεπτά στο 3, μετά το χαμηλώνουμε στο 2.5 για 10 λεπτά και τελος στο 1.5 για περίπου 25 λεπτά. Έτοιμο!
Σχόλια (2)