Φασολάκια πολύχρωμα
Μια προσπάθεια να κάνω τα φασολάκια πιο δελεαστικά...
Λίγα μυστικά ακόμα
Ωραία ιδέα είναι να προσθέσετε κοτοπουλάκι που σας έχει περισσέψει από την προηγούμενη μέρα και να τελειώσετε το φαγητό σε γάστρα.Μπορείτε να αυξομειώσετε τα λαχανικά κατά βούληση ή να προσθέσετε όποιο άλλο λαχανικό σας αρέσει. Μπορείτε να βάλετε κάποιο αλλαντικό π.χ. μπέικον στην αρχή μαζί με το τσιγάρισμα των λαχανικών ή παρμεζάνα από πάνω όταν είναι σχεδόν έτοιμα για να τα κάνετε ακόμα πιο δελεαστικά.Μου άρεσαν έτσι γιατί είχε πιο πολλά χρώματα το πιάτο. Επίσης εγώ βάζω και λίγο πελτέ για το χρώμα του. Περιμένω τις εντυπώσεις σας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζω λαδάκι στη χύτρα μου και τσιγαρίζω το κρεμμυδάκι μου το οποίο έχω τρίψει στο multi.
-
2
Προσθέτω τα υπόλοιπα λαχανικά και τα φασολάκια και τα φέρνω λίγες βόλτες να τσιγαριστούν κι αυτά.
-
3
Σβήνω με το κρασάκι και περιμένω να πιει το περισσότερο.
-
4
Προσθέτω τον ντοματοχυμό, αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα και κλείνω τη χύτρα μου μετρώντας 25 λεπτά από τη στιγμή που θα σφυρίξει η βαλβίδα.
-
5
Συνοδεύω με φετούλα και ψωμάκι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια