Φασόλια μαυρομάτικα κοκκινιστά
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρετε με τυράκι και σαλατούλα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τα φασόλια να βράσουν.
-
2
Σε κατσαρολίτσα βάζουμε σκόρδο, κρεμμύδι, πιπεριές, πελτέ να κάψουν, να γίνει το λαδάκι κόκκινο.
-
3
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και σιγοβράζουμε να "δέσει".
-
4
Λίγο πριν βράσουν τα φασόλια και μαλακώσουν, αλατίζουμε κι αφήνουμε να πάρουν μια βράση ακόμη.
-
5
Τα στραγγίζουμε και τα περνάμε από νερό.
-
6
Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και βάζουμε μέσα τη σάλτσα.
-
7
Ανακατεύουμε καλά και τα βράζουμε όλα μαζί 10 λεπτά.
Σχόλια (24)