κύρια φωτογραφία συνταγής Φασόλια πιάζι 2
manoyla
manoyla @Xara1955
,

Φασόλια άσπρα σαλάτα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι μιά παραδοσιακή σαλάτα.Στην Πόλη την λένε πιάζι. Εγώ την "πείραξα" λίγο και βάζω ψιλοκομμένες, κυβάκια, πιπεριές διάφορα χρώματα. Δοκιμάστε και ετσι αν σας αρέσουν οι πιπεριές. Και αυτή συνταγή της Πολίτισσας πεθεράς μου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
  1. 1 ποτήρι φασόλια ασπρα ψιλά
  2. 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο κυβάκια
  3. 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  4. 1 μεγάλη ντομάτα ή 2 μικρές κομμένες μικρές μπουκίτσες
  5. Αλάτι
  6. Λάδι ..με το μάτι. Ζητάει αρκετό.
  7. 1 κρασοπότηρο μικρό ξύδι
  8. 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  9. Λίγο μαύρο πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Μουλιάζουμε τα φασόλια περίπου 8 ωρες.

  2. 2

    Βράζουμε τα φασόλια καλά.

  3. 3

    Μόλις τα σουρώσουμε τα βάζουμε σε λεκανάκι αλατίζουμε και τα ποτίζουμε με το ξύδι. Τα αφήνουμε στο ξύδι για 2 ωρες. Μετα δεν χρειάζονται σούρωμα εχουν πιεί το ξύδι.

  4. 4

    Τα βάζουμε στην σαλατιέρα που θα τα σερβίρουμε και ψιλοκόβουμε ολα τα υπόλοιπα υλικά (κρεμμύδι, κρεμμυδάκια, μαϊντανό και ντομάτα).

  5. 5

    Ανακατεύουμε και είναι έτοιμη η σαλάτα μας.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

niki27
niki27 @cook_8498382
teleia i sintagi sou.. evala kai ligo marouli psilokommeno.. euxaristo

Από

manoyla
manoyla @Xara1955
στις
,