Φαχίτας κοτόπουλο στο πι και φι
Νόστιμο, γρήγορο, και πολύ χορταστικό!
Λίγα μυστικά ακόμα
Εμείς βάζουμε κέτσαπ και μαγιονέζα επίσης!Όταν βρίσκω Sour Cream την βάζω αντί για τυρί κρέμα αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν έχει διαφορά!Επίσης όποιος του αρέσει το σκόρδο, στη διαδικασία που περιμένεις να πιει τα υγρά του, εγώ ρίχνω και σκόνη σκόρδου δίνει μια άλλη γεύση, όχι έντονη πάντως!
Υλικά
-
1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο
-
ελάχιστο αλάτι
-
τυρί γκούντα (χοντροτριμμένη)
-
5 φύλλα μαρούλι (ψιλοκομμένο)
-
1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι (προαιρετικό)
-
μεξικάνικες πίτες
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Το κοτόπουλο το κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες, αλατίζουμε και το βάζουμε μέσα στο τηγάνι WOK χωρίς τίποτα μέσα! Περιμένουμε να εξατμίσει όλα τα υγρά του και μετά ρίχνουμε μισή κουταλιά ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε ίσα ίσα για ούτε ένα λεπτό, και το κοτόπουλο είναι έτοιμο!
-
2
Μετά στο ίδιο σκεύος ζεσταίνετε τις πίτες για 6 δευτερόλεπτα την κάθε πλευρά.
-
3
Μετά αλείφετε την πίτα με τυρί κρέμα, βάζετε το κοτόπουλο, μετά την χοντροτριμμένη γκούντα, το μαρουλάκι, και αν θέλετε και το καλαμπόκι!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια