Φέτα σαγανάκι με σουσαμένια κρούστα
Εξαιρετικό ορεκτικό με καταπληκτική κρούστα και πολύ νόστιμη. Μπορεί να σταθεί και στο πιο απαιτητικό τραπέζι!
Υλικά
-
250 σκληρή φέτα (κομμένη σε 2 εκατ.-παχιές φέτες)
-
1 μεγάλο αυγό
-
2 φλιτζανάκια σουσάμι
-
Ελαιόλαδο για το τηγάνι
-
λεμόνι (στο τέλος)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Απλώνουμε το σουσάμι σε ένα μεγάλο πιάτο.
-
2
«Βυθίζουμε» τη φέτα πρώτα στο αυγό και μετά στο σουσάμι.
-
3
Πιέζουμε το σουσάμι και στις δύο πλευρές για να "κολλήσει".
-
4
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
-
5
Τέλος, μόλις η φέτα αρχίζει να μαλακώνει, και πάρει ένα χρυσό χρώμα, γύρισε την από την άλλη πλευρά.
Σχόλια (7)