Φιλέτα Κοτόπουλου μαριναρισμένα σε χυμό πορτοκαλιού
Μια συνταγή για νόστιμο και ελαφρύ κοτόπουλο μαριναρισμένο χωρίς περιττά λίπη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Όσο περισσότερο αφήσουμε το κοτόπουλο να μαριναριστεί τόσο πιο νόστιμο και πιο μαλακό θα γίνει. Αν θέλουμε το αφήνουμε και από το προηγούμενο βράδυ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε το κοτόπουλο και το φιλετάρουμε.
-
2
Σε ένα μπολ χτυπάμε την μουστάρδα, το λεμόνι με το πορτοκάλι και το ελαιόλαδο.
-
3
Ρίχνουμε μέσα τα φιλέτα του κοτόπουλου, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
-
4
Αφήνουμε 1-2 ώρες να μαριναριστούν.
-
5
Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να ψηθούν και να μαλακώσουν.
-
6
Σερβίρουμε σκέτο με σαλάτα, με τηγανιτές πατάτες, ρύζι ή ότι άλλο θέλουμε.
Σχόλια (4)
Τη μουστάρδα χειρίστηκα...με φειδώ (με "φόβησαν" οι 3 - 4 κ.σ.), αλλά την άλλη φορά θα σε υπακούσω τυφλά...
Με μια σαλάτα για συνοδεία, δεν θες τίποτα άλλο. Τίποτα...
Μπράβο, ANGOLINA μας...