Φιλετάκια κοτόπουλου με άνηθο, καρότο και λεμόνι
Η μαμά λέει ότι έφτιαξε μόνη της τη συνταγή. Εμένα πάντως είναι το αγαπημένο μου φαγητό πλέον! #ευχές
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο
-
2
Και μετά από λίγο ρίχνουμε τριμμένα το κρεμμύδι, τα καρότο και το σκόρδο.
-
3
Σβήνουμε με κρασί
-
4
Και προσθέτουμε νερό με το αλεύρι για να βράσει το κοτόπουλο.
-
5
Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, βάζουμε αλάτι, πιπέρι και τον άνηθο ψιλοκομμένο.
-
6
Το αφήνουμε να πάρει μια βράση, και, αφού σβήσουμε το μάτι, ρίχνουμε το λεμόνι.
-
7
Το πιάτο μας είναι έτοιμο! Σερβίρουμε και καταναλώνουμε!
Σχόλια (7)
κρασι λευκο υποθετω?