κύρια φωτογραφία συνταγής Φιλετάκια με σταφίδες και ξύδι μπαλσάμικο
FILITSA
FILITSA @cook_8449874

Τη συνταγή αυτή την είχα δοκιμάσει σε ένα gourmet εστιατόριο στη Μύκονο. Πρόσφατα την παρουσίασε σε μία εκπομπή ο Γιάννης Γκελντής και τρελαθήκαμε όλοι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε αντικολλητικό τηγάνι γιατί οι σταφίδες κολλάνε.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
4 άτομα
  1. 750 γρ.μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε λεπτές φέτες
  2. 250 γρ.σταφίδες ξανθές (εγώ βάζω λιγότερες)
  3. 1-2 κούπες του καφέ βαλσάμικο (ανάλογα πόσο έντονα θέλετε τη γεύση του. Eγώ βάζω μία)
  4. αλεύρι
  5. λίγο λάδι για τηγάνισμα
  6. αλάτι-πιπέρι
  7. λίγη ρόκα για το στόλισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τα φιλετάκια, τα αλατοπιπερώνουμε και τα αλευρώνουμε ελαφρώς.

  2. 2

    Τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές, αφαιρούμε το λάδι και προσθέτουμε τις σταφίδες.

  3. 3

    Προσθέτουμε το ξύδι και την κρέμα και μόλις δέσει το σερβίρουμε. Το πιάτο αποκτά μια πιο φίνα εμφάνιση όταν προσθέσουμε λίγα φυλλαράκια ρόκας πάνω στο φαγητό.

Αντιδράσεις

Σχόλια (14)

dora80
dora80 @cook_8452414
to ekana xtes...vgike polu kalo kai itan polu eukolo na to ftiaxw..egw ebala mono ligotero xudi kai perissoteri krema galaktos..polu wraia suntagh..mpravo!

Από

FILITSA
FILITSA @cook_8449874
στις