Φιλέτο βακαλάου με κρασί, μέλι, μουστάρδα και θυμάρι
Μμμμμμμ μοσχοβόλισε το σπίτι! Φιλέτα βακαλάου στον φούρνο με λαχανικά και ψημένα σε κρασί χωρίς καθόλου νερό!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείται να το συνοδεύσετε με μια δροσερή σαλάτα με μαρούλι και ρόκα. Και παγωμένο κρασάκι φυσικά!Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη! Eυχαριστούμε τον ggr για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε τα φιλέτα του βακαλάου και τα στραγγίζουμε καλά.
-
2
Σε ένα πυρέξ απλώνουμε ομοιόμορφα τις ροδέλες ντομάτας.
-
3
Απο πάνω απλώνουμε τις ροδέλες απο το κρεμμύδι μας.
-
4
Kόβουμε και τα κολοκυθάκια σε ροδέλες και τα σκορπίζουμε μαζί με τα baby καροτάκια μας ομοιόμορφα σε όλο το πυρέξ.
-
5
Στο τέλος απο πάνω βάζουμε τα φιλέτα μας και ετοιμάζουμε την σάλτσα!
-
6
Σε ενα μπόλ βάζουμε το κρασί, ελαιόλαδο, μουστάδα, μέλι, θυμάρι, αλάτι και πιπέρι τα ανακατεύουμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν όλα μαζί και περιχύνουμε με την σάλτσα τα φιλέτα και τα λαχανικά.
-
7
Ψήνουμε στους 180 πάνω κάτω αντιστάσεις για περίπου 30 λεπτά.
-
8
Τα αρώματα απο το κρασί, το μέλι και την μουστάρδα είναι καταπληκτικά.
Σχόλια (41)