Φιλέτο κοτόπουλο πανδαισία
Ενας υπέροχος συνδυασμός λαχανικών και τυριών που δίνει μια διαφορετική γεύση στο κοτόπουλο και θυμίζει πολύ μεξικάνικες γεύσεις!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να προσθέσουμε και μανιτάρια ή κάποιο αλλαντικό της αρεσκείας μας αλλά νομίζω ότι η γεύση είναι τόσο έντονη που δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Συνδυάζεται υπέροχα με πουρέ ή ρύζι!!!
Υλικά
-
4 στήθη κοτόπουλο
-
1 κόκκινη πιπεριά
-
1 κίτρινη πιπεριά
-
1 κρεμμύδι
-
200 γρ. τυρί κρέμα
-
300 γρ. τυρί τσένταρ
-
κύμινο
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
λάδι
-
1 φλυτζ. του καφέ κρασί
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τα φιλέτα στη μέση ώστε να σχηματίσουμε μια τσέπη και τα χτυπάμε ελαφρά για να λεπτύνουν.
-
2
Ρίχνουμε αλάτι, κόκκινο πιπέρι, κύμινο και το κάρυ και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για λίγο.
-
3
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι να σωταριστούν καλά.
-
4
Όταν τα λαχανικά μας είναι έτοιμα τα βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα το τυρί κρέμα και το τσένταρ και ανακατεύουμε καλά.
-
5
Γεμίζουμε τα φιλέτα με τη γέμιση και αν θέλουμε κλείνουμε με μια οδοντογλυφίδα.
-
6
Σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι που καίει σωτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και σβήνουμε με το κρασί.
-
7
Σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοψήνουμε για 20-30 λεπτά ή τα βάζουμε στο φούρνο για 20 λεπτά περίπου σε λαδόκολλα
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια