Φιλέτο κοτόπουλου με άσπρη σάλτσα light
Απλή, γρήγορη και εύκολη συνταγή για το αγαπημένο μας κοτόπουλο!! Μια λαιτ συνταγή, από το σαιτ WomanGR.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα αρώματα της μπύρας και του κονιάκ κάνουν τα φιλέτα μας πεντανόστιμα!!! Μόνο 280 θερμίδες και νοστιμότατο!!!!
Υλικά
-
4 φιλέτα κοτόπουλου
-
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
-
180 γρ. μανιτάρια σε φέτες ή ολόκληρα
-
25 γρ. μαργαρίνη (becel)
-
50 ml κρέμα γάλακτος
-
200 ml μπύρα
-
30 ml κονιάκ
-
αλατοπίπερο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε το becel σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα φιλέτα καλά από τις δύο πλευρές.
-
2
Αφαιρούμε τα φιλέτα και σοτάρομε το κρεμμύδι και το σκόρδο, ξαναβάζουμε τα φιλέτα στα σοταρισμένα υλικά, ρίχνουμε και τα μανιτάρια, σβήνουμε το φαγητό με την μπύρα και το κονιάκ.
-
3
Κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας και σιγοψήνουμε 20' με 30 λεπτά να πιει όλα τα υγρά του το φαγητό!
-
4
Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε να ενωθούν οι γεύσεις και σερβίρουμε με την σάλτσα του.
-
5
Συνοδεύουμε με ρυζάκι!
Σχόλια (2)