Φιογκάκια με σάλτσα γκοργκοντζόλα και τομάτα
Λίγα μυστικά ακόμα
Εναλλακτικά, αντί για γκοργκοντζόλα χρησιμοποιήστε μπλε τυρί Δανίας ή γαλλικό ροφκόρ.
Υλικά
-
400 γρ. Φιογκάκια
-
1 φλιτζάνι τριμμένη γκοργκοντζόλα
-
1 1/2 φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα
-
1 φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας
-
1 1/2 φλιτζάνι γάλα
-
1 1/2 φλιτζάνι Pummaro Ψιλοκομμένο
-
1 Knorr «Σπιτικό» ζωμό βοδινού
-
200 γρ. Βιτάμ Culinesse
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα φιογκάκια με τον σπιτικό ζωμό βοδινού σε μια κατσαρόλα, στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
-
2
Βάζουμε το Pummaro σε μια κατσαρόλα με 100 γρ. Βιτάμ Culinesse, το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου, βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα τυριά, το γάλα, αλάτι και πιπέρι ανακατεύοντας.
-
3
Κατόπιν προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα φιογκάκια, ανακατεύουμε το μείγμα, αδειάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος, περιχύνουμε με το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse και ψήνουμε τα φιογκάκια με τη ροζ σάλτσα τους για 15-20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια