Φοντάν με καρότο
Εύκολα, νόστιμα, αλάδωτα, ό,τι πρέπει για τη Σαρακοστή.
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν θυμάμαι δυστυχώς την πηγή. Προσωπικά δεν τηρώ ποτέ τις αναλογίες, δοκιμάζω για να ελέγξω τη γεύση. Τα παιδιά τα λατρεύουν!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε καλά το καρότο και το στραγγίζουμε με ένα καθαρό τούλι να φύγουν όσο περισσότερα υγρά.
-
2
Το λιώνουμε και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα 200 γραμμάρια από την καρύδα και τις βάνίλιες.
-
3
Τα ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε μπαλάκια και τα τυλίγουμε στην υπόλοιπη καρύδα.
Σχόλια (8)