Φούντες τηγανητές (κολοκυθολούλουδα)

7 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
marymyt
marymyt @Mary_Savelou
,Ελλάδα

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ολόκληρα τα κολοκυθολούλουδα.  Στο τέλος μπορείτε να ρίξετε κεφαλοτύρι από πάνω.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
  1. 15-20 κολοκυθολούλουδα
  2. 1 κολοκύθι μέτριο τριμμένο
  3. 1 χούφτα κεφαλοτύρι τριμμένο
  4. 1 χούφτα μυζήθρα ξερή τριμμένη
  5. 1 κουτάκι μπύρα
  6. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  7. αλάτι
  8. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τα κολοκυθολούλουδα, τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε 3 κομμάτια το καθένα.

  2. 2

    Σε ένα μπολ μεγάλο ρίχνουμε την μπύρα, το κολοκύθι, τα αυγά, τα τυριά, τον δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και αλεύρι μέχρι να γίνει χυλός.  Τέλος προσθέτουμε τα κολοκυθολούλουδα.

  3. 3

    Με ένα κουτάλι πιάνουμε χυλό και τον ρίχνουμε στο τηγάνι σε καυτό λάδι.

  4. 4

    Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν καλά.

  5. 5

    Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

marymyt
marymyt @Mary_Savelou
στις
,Ελλάδα