Φραουλένιο γλύκισμα

Μαγειρεύτηκε 8 φορές
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1/2 κιλό φράουλες
  2. 1 κ.σ. λικέρ
  3. σαβαγιάρ μπισκότα
  4. σάλτσα φράουλας
  5. 3/4 κούπας γάλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβετε το κοτσάνι από τις φράουλες, τις πλένετε καλά, τις κόβετε σε κύβους και τις αφήνετε να στραγγίσουν (κρατάτε 2-3 για την διακόσμηση).

  2. 2

    Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει αρκετά, προσθέτοντας την άχνη και το λικέρ.

  3. 3

    Παίρνετε ένα-ένα τα μπισκότα, τα βουτάτε στο γάλα, τα βγάζετε αμέσως και τα τοποθετείτε σε PYREX ένα δίπλα στο άλλο.

  4. 4

    Στρώνετε τη μισή σαντιγύ, ρίχνετε λίγη σάλτσα φράουλας και μετά βάζετε τα κομματάκια φράουλας. Βάζετε και την υπόλοιπη σαντιγύ και διακοσμείτε με φράουλες και λίγη σάλτσα.

  5. 5

    Βάζετε στο ψυγείο για 4-5 ώρες και μετά σερβίρετε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (10)

Χριστιάνα (Μούλα)
Χριστιάνα (Μούλα) @cook_8457754
Μαρία μου το έκανα χθες και σήμερα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Το μόνο πρόβλημα που βρίσκω είναι ότι τα πέντα πηρουνάκια είναι πάρα πολύ λίγα!!!!!!! xxxx

Από

Pinakidou Maria
Pinakidou Maria @cook_09071972
στις
Αλεξανδρούπολη