Φράουλες ice age
Αυτό ακριβώς μου ήρθε όταν αντίκρισα τις συγκεκριμένες φράουλες. Η εποχή των παγετώνων. Φράουλες που μείναν αναλλοίωτες με το πέρασμα των αιώνων, προστατευμένες μέσα σε κομμάτια αιώνιων πάγων.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε και να χρωματίσετε το ζελέ αν θέλετε.
Υλικά
-
10 γρ. σκόνη ζελατίνης
-
500 ml νερό
-
ζάχαρη,αν θέλετε
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε τις φράουλες.
-
2
Βράζουμε το νερό.
-
3
Προσθέτουμε τη ζελατίνη.
-
4
Μοιράζουμε το υγρό σε μπωλάκια με κοίλη επιφάνεια αφού κρυώσει λίγο,
-
5
Βάζουμε από μια φράουλα στο καθένα και βάζουμε στο ψυγείο να πήξει.
-
6
Ξεφορμάρουμε προσεκτικά χαράζοντας γύρω-γύρω τα τοιχώματα και βυθίζοντας λίγο σε βραστό νερό.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια