Φρατζολάκια μπαγκέτας γεμιστά
Μπαγκετουλες γεμιστές πολύ νόστιμες και ευπαρουσίαστες!!!
Υλικά
-
4 μπαγκέτες μικρές (Εγώ δεν βρήκα στην αγορά και έφτιαξα στο σπίτι)
-
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
-
4-5 φέτες μπέικον
-
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
-
3 αυγά
-
Πιπέρι και ελάχιστο αλάτι (προαιρετικο)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μαζεύουμε τα υλικά μας στον πάγκο μας.
-
2
Βάζουμε σε μπολ τα αυγά μας με την κρέμα γάλακτος και τα χτυπούμε ελαφρά.
-
3
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια μας και το μπέικον
-
4
Τρίβουμε το τυρί μας στο χοντρό τρίφτη.
-
5
Σε αντικολλητικο τηγάνι σοτάρουμε ελαφρά το μπέικον μας χωρίς λάδι,(θα βγάλει το μπέικον).
-
6
Προσθέτουμε και τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε και αυτά μαζί για λίγο.
-
7
Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και τα ανακατεύουμε στα κτυπημένα αυγά με την κρεμά γάλακτος βάζοντας λίγο πιπέρι,αλάτι καλό θα ήταν να μην βάλετε γιατί έχει το τυρί και αρκετό το μπέικον,και μπορεί να σας βγουν αλμυρά.
-
8
Αδειάζουμε προσεχτικά τα φραντζολάκια μας από την ψίχα και τα αλείφουμε από έξω με λίγο βούτυρο μαλακό.
-
9
Τα βάζουμε στο ταψί μας, και γεμίζουμε με το υλικό που έχουμε ετοιμάσει, τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά στον αέρα. Καλή επιτυχία!!
Σχόλια (16)