Freddo Cappuccino
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τοποθετούμε τον καφέ στο κλείστρο μας και το πατάμε με πατητήρι χειρός για να στρώσουμε τον καφέ μας σωστά (μην ξεχνάμε οτι το νερό δεν πάει στην ανηφόρα).
-
2
Αφού αφήσουμε να τρέξει λίγο νερό απο την μηχανή μας κουμπώνουμε το κλείστρο μας και αφήνουμε να τρέξει ο εσπρέσσο.
-
3
Μέχρι να γίνει ο καφές χτυπάμε το κρύο γάλα μέχρι να γίνει μια παχύρευστη κρέμα.
-
4
Μόλις είναι έτοιμος ο καφές προσθέτουμε την ζάχαρη που επιθυμούμε και χτυπάμε για 2 δευτερόλεπτα σε ένα shaker μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε δύο παγάκια και χτυπάμε για άλλα δύο δευτερόλεπτα μέχρι να κρυώσει ο καφές και να εγκλωβιστούν όλα του τα αρώματα.
-
5
Σερβίρουμε σε ποτήρι με παγάκια, σουρώνοντας τον καφέ από τα πρώτα παγάκια και προσθέτουμε το χτυπημένο γάλα.
Σχόλια (8)