From Venice with Love-Spritz
'Ενα δροσιστικό απεριτίφ για όλες τις ώρες !!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρουμε σε χαμήλα ποτήρια του νερού ή σε ποτήρι κρασιού. Συνήθως σερβίρεται με μία φλούδα πορτοκάλι και μια μεγάλη πράσινη ελιά περασμένη σε ξυλάκι!
Υλικά
-
Αφρώδες κρασί κατα προτίμηση Prosecco
-
Aperol λικέρ
-
Σόδα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βαζουμε δύο δόσεις κρασί και στη συνέχεια δύο δόσεις απο το λικέρ.
-
2
Τελειώνουμε με μία δόση σόδας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια