Φρουτοσαλάτα με ανανά, πορτοκάλι και φύλλα μέντας
Εξωτική φρουτοσαλάτα με ανανά, πορτοκάλι, λίγο λευκό κρασί και φύλλα μέντας για γαρνιτούρα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι μια καλή ιδέα για την περίοδο της Σαρακοστής. ΠηγήDailycious.gr
Υλικά
-
3 πορτοκάλια (τύπου μέρλιν)
-
3 κ.σ. λευκό κρασί
-
3 κ.σ. αμύγδαλα (ξεφλουδισμένα και ανάλατα)
-
λίγα φιλαράκια μέντας (για γαρνιτούρα)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζω και κόβω τον ανανά και τα πορτοκάλια σε κύβους.
-
2
Τα τοποθετώ σε μια γαβάθα και τα ραντίζω με το λευκό κρασί.
-
3
Διατηρώ στο ψυγείο για 2 ώρες να δέσουν τα αρώματα των φρούτων και σερβίρω την φρουτοσαλάτα με ψιλοκομμένα αμύγδαλα και φύλλα μέντας.
Σχόλια