Frozen Yogurt

Μαγειρεύτηκε 9 φορές
karavour
karavour @Irini311979
Αρτέμιδα,Ελλαδά

Είτε παγωμένο γιαούρτι το ονομάσουμε, είτε παγωτό γιαούρτι, το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα ελαφρύ και νόστιμο επιδόρπιο με λίγες σχετικά θερμίδες που τρώγεται πολύ ευχάριστα ακόμα κι από όσους δεν ξετρελλαίνονται για το κοινό γιαούρτι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν σας φαίνεται ξυνό προσθέστε έξτρα ζάχαρη (πριν το παγώσετε). Εγώ το φτιάχνω χρησιμοποιώντας δικό μου γιαούρτι και γίνεται τέλειο και πολύ υγιεινό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

248 Minutes
λίγο λιγότερο από 1 λίτρο
  1. 700 γρ. γιαούρτι πλήρες (όχι light!)
  2. 200-250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  3. 2-3 βανίλιες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σ'ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να λιώσει τελείως η ζάχαρη (δοκιμάζουμε μ'ένα κουτάλι για να βεβαιωθούμε).

  2. 2

    Ρίχνουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή ή βάζουμε κατευθείαν στην κατάψυξη και βγάζουμε κάθε 1/2 με 1 ώρα για 4-5 φορές και ανακατεύουμε ζωηρά για να αφρατέψει.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (9)

Σχόλια (57)

alexandra_l
alexandra_l @cook_8474094
Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή karavour!! θα την κάνω αύριο κιόλας γιατί σήμερα δεν έχω γιαούρτι!! Το θέλει η αδερφή μου εδώ και πολύ καιρό και τώρα ήρθε η ώρα της!! Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να βάλουμε ζάχαρη άχνη αντί για κρυσταλλική ώστε να το χτυπήσουμε κατευθείαν στην παγωτομηχανή. Ή μήπως για κάποιο λόγο θέλει συγκεκριμένα κρυσταλλική; Ευχαριστώ και αύριο τα πιρουνάκια!

Από

karavour
karavour @Irini311979
στις
Αρτέμιδα,Ελλαδά
Με λένε Ειρήνη και στα 25 μου συνειδητοποίησα πως έχω κληρονομήσει το γονίδιο ζαχαροπλαστικής απ'το μπαμπά!
Δες περισσότερα

Κορυφαία αναζήτηση σε