κύρια φωτογραφία συνταγής Fudge λευκής σοκολάτας με άρωμα πορτοκάλι
mononoke
mononoke @cook_8452591
,

Σοκολατάκια υπέροχα, ολόιδια με γνωστού ζαχαροπλαστείου!

Λίγα μυστικά ακόμα

Τη συνταγή τη βρήκα από το blog funky cook. Η συνταγή φτιάχνει πολλά σοκολατάκια και διατηρούνται εκτός ψυγείου αλλά σε κλειστό δοχείο ή με μεμβράνη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 500 γρ. λευκή σοκολάτα (κουβερτούρα)
  2. 1-2 κ.γ. έλαιο πορτοκαλιού (εσάνς) ή ξύσμα πορτοκαλιού
  3. 1 κ.σ. μαργαρίνη ή βούτυρο
  4. Χρώμα ζαχαροπλαστικής πορτοκαλί (αν θέλουμε)
  5. Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε σε μπεν-μαρι τη σοκολάτα, το ζαχαρούχο και το βούτυρο.

  2. 2

    Μόλις λιώσουν και ομογενοποιηθούν ρίχνουμε το άρωμα ή το ξύσμα πορτοκαλιού και το χρώμα (προαιρετικό) και ανακατεύουμε καλά.

  3. 3

    Απλώνουμε το μείγμα σε στρογγυλό ή τετράγωνο ταψί διαλέγοντας το μέγεθος ώστε να έχει το μείγμα 2-3 εκατοστά πάχος.

  4. 4

    Αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει, χωρίς όμως να γίνει πολύ σκληρό.

  5. 5

    Κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και τα κυλάμε σε ζάχαρη άχνη.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (3)

Cindy
Cindy @cook_8461372
Αχ και λατρεύω την λευκή σοκολάτα!!!\r\nμε το ζαχαρούχο θα είναι κόλαση σε γεύση και σε θερμίδες!! \r\nΜε την πρώτη ευκαιρία θα ήθελα να το δοκιμάσω..φαντάζομαι το μίγμα θα κολλάει πριν μπει στο ταψί.Μετά όμως κόβεται? Η άχνη μπαίνει για το τελείωμα? Από μόνα τους σερβίρονται ή είναι κολλώδη?

Από

mononoke
mononoke @cook_8452591
στις
,