κύρια φωτογραφία συνταγής Γαλέος φέτες με άσπρη σάλτσα και σπανάκι
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

18 Minutes
  1. 1/2 κιλό σπανάκι
  2. 1 κρεμμύδι
  3. αλάτι πιπέρι
  4. λίγο αλεύρι για το τηγάνισμα
  5. 700 γρ. γαλέο σε φέτες
  6. 1 σκελίδα σκόρδο.
  7. Για τη σάλτσα.
  8. 2 κουταλιές κάπαρη
  9. 1 κουταλιά μουστάρδα
  10. πιπέρι.

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζω σε ταψάκι την κάπαρη και την ψήνω λίγο στο φούρνο μέχρι να στεγνώσει.

  2. 2

    Σωτάρω σε λάδι το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με το σπανάκι αλατοπιπερώνω και το κρατάω στην άκρη.

  3. 3

    Σε άλλο τηγάνι με λάδι τσιγαρίζω το σκόρδο ολόκληρο και μετά το βγάζω και τηγανίζω το γαλέο αλευρωμένο.

  4. 4

    Ανακατεύω το γιαούρτι με την κάπαρη και τη μουστάρδα και πιπερώνω.

  5. 5

    Σερβίρω το γαλέο, δίπλα το σπανάκι και τη σάλτσα πάνω στο γαλέο.

Αντιδράσεις

Σχόλια

nitsa
nitsa @Nitsa
Είναι πολύ νόστιμο φαγητό. Το σκόρδο το τσιγάρισα μαζί με το κρεμμύδι και το σπανάκι, Πρόσθεσα και μα'ι'ντανό για μυρωδικό. Στη σάλτσα μπορούμε να προσθέσουμε και μαγιονέζα. Μπράβο για τη συνταγή.

Από

Φιλιω
Φιλιω @cook_8449617
στις