Γαλέος φέτες με άσπρη σάλτσα και σπανάκι
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζω σε ταψάκι την κάπαρη και την ψήνω λίγο στο φούρνο μέχρι να στεγνώσει.
-
2
Σωτάρω σε λάδι το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με το σπανάκι αλατοπιπερώνω και το κρατάω στην άκρη.
-
3
Σε άλλο τηγάνι με λάδι τσιγαρίζω το σκόρδο ολόκληρο και μετά το βγάζω και τηγανίζω το γαλέο αλευρωμένο.
-
4
Ανακατεύω το γιαούρτι με την κάπαρη και τη μουστάρδα και πιπερώνω.
-
5
Σερβίρω το γαλέο, δίπλα το σπανάκι και τη σάλτσα πάνω στο γαλέο.
Σχόλια