Γαλλική Ομελέτα
Απλή και αφράτη ομελέτα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτή είναι η βασική συνταγή, εάν θέλετε προσθέτεται και άλλα υλικά μέσα όπως και μπαχαρικά ανάλογα με το τι σας αρέσει!!Και έτσι απλή βέβαια είναι πολύ νόστιμη! Καλή Όρεξη!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τους κρόκους. Προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι ανάλογα με την αρεσκεία μας.
-
2
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και αναμειγνύουμε με τους κρόκους απαλά να μην ξεφουσκώσει το ασπράδι.
-
3
Σε αντικολλητικό τηγάνι και ζεστό μάτι βάζουμε το βούτυρο και αφού λιώσει ρίχνουμε το μείγμα. Το ψήνουμε σε μέτρια φωτιά και αφού ψηθεί το γυρίζουμε προσεκτικά να ψηθεί και από την άλλη μεριά.
-
4
Σερβίρετε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανο.
Σχόλια (15)