Γαλοπούλα με τα κόκκινα

14 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Hellmanns
Hellmanns @cook_8501080
,

χαμηλών υδατάνθρακων

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. Για το σουβλάκι
  2. 300 γρ. φιλέτο γαλοπούλας κομμένο σε μέτριους κύβους
  3. 1 πιπεριά κομμένη σε κομμάτια
  4. 2 ξύλινα σουβλάκια μπαμπού
  5. αλατοπίπερο
  6. Για τη σάλτσα
  7. 6 κουτ. σούπας κέτσαπ
  8. 1 ποτήρι νερού χυμό πορτοκάλι
  9. 3 κουτ. σούπας νερό
  10. 1 . κουτ. σούπας κορν φλάουρ
  11. 2 κουτ. σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
  12. 1 κουτ. γλυκού κύμινο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια της γαλοπούλας και τα περνάμε εναλλάξ με τα κομμάτια της πιπεριάς στα ξύλινα σουβλάκια.

  2. 2

    Τα ψήνουμε στο γκριλ ή στο φούρνο.

  3. 3

    Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε την κέτσαπ, το κύμινο, το χυμό πορτοκαλιού, την ζάχαρη και ανακατεύουμε.

  4. 4

    Μόλις πάρει μια καλή βράση, προσθέτουμε το κορν φλάουρ με το νερό όπου το έχουμε διαλύσει μέσα σε ένα ποτηράκι και τα διαλύουμε χτυπώντας τα ελαφρά με το σύρμα.

  5. 5

    Αφού βράσει και δέσει η σάλτσα, περιχύστε τη πάνω στα σουβλάκια κοτόπουλου και βάλτε τα στο φούρνο μέχρι να καραμελώσουν στους 160 βαθμούς.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Hellmanns
Hellmanns @cook_8501080
στις
,
Η μαγειρική στα καλύτερά της!
Δες περισσότερα