tasa.dimi
tasa.dimi @cook_8490161
Θεσσαλονικη,ΕΛΛΑΔΑ

Ότι πρέπει για ένα γρήγορο μεζεδάκι για το τσιπουράκι ή το ουζάκι σας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Όσο πιο φρέσκο, τόσο πιο νόστιμο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

17 Minutes
  1. 1/2 κιλό γάπαρη ψιλή
  2. 1 φλιτζάνι αλεύρι
  3. αλάτι
  4. λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίστε και πλύνετε καλά τη γάπαρη.

  2. 2

    Στραγγίξτε και αλατίστε τη σε ένα τρυπητό.

  3. 3

    Απλώστε τη σε χαρτί κουζίνας να στεγνώσει για λίγο.

  4. 4

    Βάλτε το αλεύρι σε ένα σακουλάκι τροφίμων και ρίξτε και λίγη-λίγη τη γάπαρη, ανακατεύοντας να αλευρωθεί καλά.

  5. 5

    Αδειάστε τη σε μια σήτα και τινάξτε καλά να φύγει το περίσσιο αλεύρι.

  6. 6

    Τηγανίστε σε τηγάνι με λίγο λάδι σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές.

  7. 7

    Βγάλτε τες με τρυπητή κουτάλα και αφήστε τες να στραγγίξουν το λάδι τους σε χαρτί κουζίνας.

  8. 8

    Τρώγονται μέχρι και τα κεφάλια, σαν γαριδάκια.

Αντιδράσεις

Από

tasa.dimi
tasa.dimi @cook_8490161
στις
Θεσσαλονικη,ΕΛΛΑΔΑ
https://tasadimi.blogspot.com/ και https://www.facebook.com/tasadimi/
Δες περισσότερα