Γαρίδες με φέτα (Σαγανάκι)
Ο καλύτερος ουζομεζές... και όχι μόνο!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι και προσθέτουμε τις ντομάτες, το σκόρδο, τη δάφνη, το αλατοπίπερο, τη ζάχαρη και νεράκι. Τα βράζουμε για 20'.
-
2
Ρίχνουμε έπειτα τις γαρίδες καθαρισμένες να βράσουν στη σάλτσα για 5'. Τα βάζουμε σε γουβετσάκια ή σε ταψί και ρίχνουμε από πάνω τη φέτα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια.
-
3
Ψήνουμε σε πολύ δυνατό φούρνο για 10'-15' σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο.
Σχόλια (39)