Γαρίδες στο φούρνο

Bαθμολογία: 4
       
 
4 ψήφοι
,

Περιγραφή

Είναι ένα πρώτο πιάτο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους


Συνταγή από:

loula

2 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες μεσαίου μεγέθους (όχι προβρασμένες)
  • 250 γρ. τυρί φέτα χονδροτριμένη
  • 250 γρ. τυρί κασέρι τριμ/νο
  • 300-350 gr μανιτάρια (κονσέρβας)
  • μισό ματσάκι άνιθο
  • 2-3 ψιλοκ/νες σκελίδες σκόρδο
  • κόκκους πράσινο πιπέρι
  • αλάτι
  • λίγο λάδι (καλλίτερα σπορέλαιο)
Στα γρήγορα
Μέθοδος: Φούρνου
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά εκτός απο το κασέρι και τα βάζουμε σε pyrex και τέλος το καλύπτουμε με το τριμένο κασέρι.
  2. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30-35 λεπτά.
  3. Είναι πολύ νόστιμο.. δοκιμάστε το....

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν χρησιμοποιήσετε μικρα ατομικά γιουβετσάκια είναι πολύ καλλίτερα.

Σχετικές συνταγές

    6 Όλα

    #
    Σχόλιο από eptanisios, 30-7-09  
    Πολύ καλό αποτέλεσμα! Δοκιμάστε κι ελάχιστο πιπέρι καγιέν για να γίνει πιο πικάντικο!
    #
    Σχόλιο από elvira_chania, 5-10-09  
    την δοκιμασα κ ηταν εκπληκτικη ολοι ενθουσιαστηκαν....
    #
    Σχόλιο από mariav3k, 21-2-11  
    Τις γαρίδες τι να τις κάνω πριν τις βαλω στο πυρεξ;μόνο να τις ξεπλύνω;τα μουστάκια να τα αφαιρέσω;
    #
    Σχόλιο από loula, 21-2-11  
    maria3k.....οι γαρίδες πρέπει να είναι καθαρισμένες......
    #
    Σχόλιο από Βάνα, 16-3-13  
    Πράγματι με έβγαλε ασπροπρόσωπη χθες στη σύναξη με την παλιοπαρέα! Δεν έμεινε ψίχουλο και σήμερα κάνω συνέχεια προώθηση τη συνταγή!Μπράβο στην εμπνεύστρια!
    #
    Σχόλιο από proedros1977, 28-8-15  
    μια ερώτηση ρε παιδια : σε ποσους βαθμούς ψήνουμε? ευχαριστώ.

    4 Σχόλια

    #
    Σχόλιο από eptanisios, 30-7-09  
    Πολύ καλό αποτέλεσμα! Δοκιμάστε κι ελάχιστο πιπέρι καγιέν για να γίνει πιο πικάντικο!
    #
    Σχόλιο από elvira_chania, 5-10-09  
    την δοκιμασα κ ηταν εκπληκτικη ολοι ενθουσιαστηκαν....
    #
    Σχόλιο από Βάνα, 16-3-13  
    Πράγματι με έβγαλε ασπροπρόσωπη χθες στη σύναξη με την παλιοπαρέα! Δεν έμεινε ψίχουλο και σήμερα κάνω συνέχεια προώθηση τη συνταγή!Μπράβο στην εμπνεύστρια!
    #
    Σχόλιο από proedros1977, 28-8-15  
    μια ερώτηση ρε παιδια : σε ποσους βαθμούς ψήνουμε? ευχαριστώ.

    2 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από mariav3k, 21-2-11  
    Τις γαρίδες τι να τις κάνω πριν τις βαλω στο πυρεξ;μόνο να τις ξεπλύνω;τα μουστάκια να τα αφαιρέσω;
    #
    Σχόλιο από loula, 21-2-11  
    maria3k.....οι γαρίδες πρέπει να είναι καθαρισμένες......

    0 Παραλλαγές

    Σχετικά άρθρα

    Ψάρια: πότε είναι η εποχή τους;
    Μπορεί να βρίσκουμε πλέον σχεδόν όλα τα ψάρια καθ'...
    Μερικά ψάρια είναι
    Οι μεσογειακοί λαοί πρέπει να είμαστε υπερήφανοι ό...
    ΨΑΡΟΣΥΜΒΟΥΛΕΣ με το WWF και τον Λευτέρη Λαζάρου
    Το γνώριζες ότι το 90% των παγκόσμιων ιχθυαποθε...
    Μανιτάρι μαγικό... και νόστιμο!
    Τρελαίνομαι για μανιτάρια, το παραδέχομαι. ...
    Γαρίδα ένα φρούτο της θάλασσας
    Η εμφάνιση και μόνο των φρούτων της θάλασσας (θ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Ψάρι
    Ένα βιβλίο 21 αγαπημένων συνταγών, του/της ΕφηΒ
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 50 αγαπημένων συνταγών, του/της marialena127
    ΨΑΡΙΑ
    Ένα βιβλίο 39 αγαπημένων συνταγών, του/της marigoullitsa
    Ορεκτικά
    Ένα βιβλίο 19 αγαπημένων συνταγών, του/της marakithes22
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 60 αγαπημένων συνταγών, του/της mmariam