Γαριδομακαρονάδα καλοκαιρινή
Καλοκαιρινή γαριδομακαρονάδα γευστική και ελαφριά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι ωραίο να προσθέσετε και καυτερή πιπεριά εάν σας αρέσει! Περιμένω εντυπώσεις!
https://www.youtube.com/watch?v=lNxGWv10teA
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα μακαρόνια και κρατάμε μια φλιτζάνα από το νερό που τα έχουμε βράσει.
-
2
Σε ένα βαθύ και μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο και το τζίντζερ.
-
3
Προσθέτουμε και τις γαρίδες και τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
-
4
Σβήνουμε τον χυμό από το λεμόνι και προσθέτουμε τα τοματίνια. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου πέντε λεπτά.
-
5
Βάζουμε το αλάτι και το πιπέρι προσθέτουμε το νερό από τα μακαρόνια και τα βράζουμε για δέκα λεπτά σε μέτρια φωτιά.
-
6
Τέλος ρίχνουμε τα μακαρόνια, την ρόκα και το ξύσμα απο το λεμόνι, ανακατεύουμε για 5 λεπτά και σερβίρουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια