κύρια φωτογραφία συνταγής Γαριδοπιτάκια με κρέμα τυριού
GEORGIANNA
GEORGIANNA @cook_8450934

Ένας πολύ νόστιμος μεζές ακόμα και για το ΚαθαροΔευτεριάτικο τραπέζι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τους πάει πολύ το άνιθο μη το φοβηθήτε.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 πακέτο φύλλο για πίττες
  2. 2 κεσέδες τυρί κρέμα Philadelfia
  3. 1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες
  4. 2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομένες (προαιρετικά)
  5. μπόλικο άνιθο
  6. 3 κ.σ κεφαλογραβιέρα τριμμένη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τις γαρίδες για 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε. Ανακατέουμε όλα τα υλικά.

  2. 2

    Κόβουμε το φύλλο σε λωρίδες, (όσο πιο φαρδιές είναι τόσο μεγαλύτερα θα βγούν τα γαριδοπιτάκια).

  3. 3

    Βάζουμε γέμιση σε κάθε φύλλο και τυλίγουμε μπουρεκάκια.

  4. 4

    Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι ή ψήνουμε (αφού τα λαδώσουμε λίγο) σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (9)

Rosie
Rosie @cook_8450787
Τις γαρίδες να μην της βράσουμε λίγο πριν τις βάλουμε στη γέμιση;

Από

GEORGIANNA
GEORGIANNA @cook_8450934
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα