Γαριδοπιτάκια με κρέμα τυριού
Ένας πολύ νόστιμος μεζές ακόμα και για το ΚαθαροΔευτεριάτικο τραπέζι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τους πάει πολύ το άνιθο μη το φοβηθήτε.
Υλικά
-
1 πακέτο φύλλο για πίττες
-
2 κεσέδες τυρί κρέμα Philadelfia
-
1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες
-
2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομένες (προαιρετικά)
-
μπόλικο άνιθο
-
3 κ.σ κεφαλογραβιέρα τριμμένη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τις γαρίδες για 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε. Ανακατέουμε όλα τα υλικά.
-
2
Κόβουμε το φύλλο σε λωρίδες, (όσο πιο φαρδιές είναι τόσο μεγαλύτερα θα βγούν τα γαριδοπιτάκια).
-
3
Βάζουμε γέμιση σε κάθε φύλλο και τυλίγουμε μπουρεκάκια.
-
4
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι ή ψήνουμε (αφού τα λαδώσουμε λίγο) σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (9)