Γαριδούλες λαχταριστές
Πολύ νόστιμες γαριδούλες για μεζεδάκι και για να τις χρησιμοποιήσετε για να συνοδέψετε τα μακαρόνια σας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Πολύ απλό και γευστικό!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεσταίνω το λάδι και ρίχνω το σκόρδο ψιλοκομμένο, το τζίντζερ και το σαφράν.
-
2
Μόλις πάρει λίγο χρώμα το σκόρδο, ρίχνω τις γαρίδες πιπέρι, αλάτι (προεραιτικά) και τις σωτάρω.
-
3
Μόλις τραβήξουν τα υγρά τους, σβήνω με το ούζο. Προσθέτω λίγο νερό αν τραβήξουν γρήγορα τα υγρά και τις αφήνω να γίνουν. Δεν χρειάζεται πολύ, για να μη σκληρύνουν.
-
4
Τις βγάζω απο τη φωτιά. Ρίχνω την κρέμα γάλακτος στη σάλτσα που έχει δημιουργηθεί, λίγο βασιλικό και λίγο πριν δέσει ρίχνω τις γαρίδες πάλι μέσα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια