Γευστική παραλλαγή μακαρονάδας πέστο
Η κλασσική μακαρονάδα πέστο με μία μικρή, αλλά γευστική παραλλαγή για να εντυπωσιάσετε το στομάχι σας! Την δοκίμασα σε ένα φιλικό σπίτι και ξετρελάθηκα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Για όσους δεν γνωρίζουν για το ξύδι, μιας και βάζουμε ρόκα, πρέπει να είναι μπαλσάμικο. Επίσης, σ' αυτή τη συνταγή προτιμώ να χρησιμοποιώ πέννες για ζυμαρικό και όχι σπαγγέτι.
Υλικά
-
βασιλικός
-
1-2 σκελίδες σκόρδο
-
αρκετό λάδι
-
λίγο ξύδι μπαλσάμικο
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
ρόκα ψιλοκομμένη
-
λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
-
φέτα τριμμένη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα υλικά για την σάλτσατο βασιλικό, τα κουκουνάρια, την παρμεζάνα, τη ρόκα, το σκόρδο, ξύδι-λάδι, αλάτι-πιπέρι.
-
2
Αφού βράσουν τα μακαρόνια, προσθέτουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε.
-
3
Τέλος προσθέτουμε την λιαστή ντομάτα και την τριμμένη φέτα και ανακατεύουμε ελαφρά.
Σχόλια (3)