Γέμιση για τέλειες, αλμυρές κρέπες!
Έχετε κάνει κρέπες και δεν ξέρετε με τι να τις γεμίσετε;
Λίγα μυστικά ακόμα
Οι κρέπες που θα χρησιμοποιήσετε, να μην είναι πολύ ψημένες, ώστε να μην καούν μέχρι να λιώσει το τυρί.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκόψτε το μπέικον, το τυρί και το σαλάμι αέρος.
-
2
Βάλτε τα ψιλοκομμένα πλέον υλικά μαζί με το τριμμένο τυρί και προσθέστε λίγο αλάτι και πιπέρι.
-
3
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλτε τα μανιτάρια να σωταριστούν, αφού τα έχετε στραγγίξει καλά σε μία χαρτοπετσέτα.
-
4
Γεμίστε τις κρέπες, βάλτε τες σε ένα πυρέξ και ψήστε τες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσουν οι κρέπες!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)