milko
milko @cook_8486766

Πολύ αφράτα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι από το http//syntageskardias.blogspot.gr.Εννοείται ότι ο καθένας μπορεί να βάλει τη γέμιση της αρεσκείας του.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

36 Minutes
18 κουλουράκια
  1. Ζύμη
  2. 30 γρ. μαγιά νωπή ή 10 γρ. ξηρή
  3. 150 γρ. γιαούρτι
  4. 150 ml χλιαρό νερό
  5. 1/2 κ.γ. αλάτι
  6. 1/2 κ.γ. ζάχαρη
  7. Γέμιση
  8. 200 γρ. τριμμένα κίτρινα τυριά
  9. 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο ή στο multi
  10. 1 πράσινη πιπεριά σε κύβους
  11. 5 φέτες ζαμπόν κομμένες
  12. 1 κ.γ. ρίγανη
  13. λίγο πιπέρι
  14. 2 κ.σ. κέτσαπ
  15. Επικάλυψη
  16. 1 αυγό χτυπημένο
  17. λίγο σουσάμι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ετοιμάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε να φουσκώσει για 20 λεπτά.

  2. 2

    Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης.

  3. 3

    Χωρίζουμε τη ζύμη σε 16-18 ίσα μέρη.

  4. 4

    Ανοίγουμε το κάθε κομμάτι σε μακρόστενο φύλλο.

  5. 5

    Βάζουμε μια κουταλιά γέμιση αφήνοντας περιθώριο στις άκρες.

  6. 6

    Τυλίγουμε ρόλο.

  7. 7

    Ενώνουμε τις 2 άκρες και σχηματίζουμε κουλούρι.

  8. 8

    Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.

  9. 9

    Αλείφουμε με αυγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

  10. 10

    Ψήνουμε στους 180 για 30 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (30)

Ντινα Μαρια Χαρμπιλα
Ντινα Μαρια Χαρμπιλα @cook_26652819
Ωραίο! Πρέπει να είναι και νόστιμα.Θα τα φτιάξω σίγουρα.Οτι πρέπει για κολατσιό

Από

milko
milko @cook_8486766
στις