κύρια φωτογραφία συνταγής Γεμιστά σνίτσελ
xmatiz
xmatiz @cook_8450182

Πολύ νόστιμα σνίτσελ ειδικά για όσους θέλουν να αποφύγουν τα τηγανιτά

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να φάμε το φαγητό σαν κύριο γεύμα συνοδεύοντας το με πατάτες ή βραστά λαχανικά ή μπορούμε όπως είναι ρολάκι να το κόψουμε και να το σερβίρουμε σαν ένα πολύ νόστιμο και εμφανίσιμο ορεκτικό

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 8 χοιρινά σνίτσελ
  2. 1 πακέτο τυρί κρέμα
  3. 1 μικρό βάζο κόκκινες πιπεριές (ή πράσινες φέσκιες σε λεπτές φετούλες)
  4. αλάτι-πιπέρι-ρίγανη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά τα σνίτσελ μας. Πέρνουμε ένα ένα, τα απλώνουμε στον πάγκο μας και τα αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε και τη ρίγανη και στρώνουμε κατα μήκως μια στρώση τυρί κρέμα και μια φέτα πιπεριά. Τυλίγουμε σε ρολό και κλείνουμε με οδοντογλυφίδες για να μη μας ανοίξουν.

  2. 2

    Τα περνάμε από το τεφάλ (χωρίς λάδι, απλά να έχει κάψει αρκετά το τηγάνι μας) και στη συνέχεια ένα ένα τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.

  3. 3

    Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε στο φούρνο για μία ώρα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

MariaPapillion
MariaPapillion @cook_8450856
Ωραία φαίνεται η συνταγή σου κ πολύ νόστιμη!!! Αν μέσα στα σνίτσελ βάλω κ κασέρι να λιώσει θα πετύχει ή μήπως θα καεί? Σκεφτόμουν επίσης να βάλω κ κανένα αλλαντικό. είναι καλή ιδέα?

Από

xmatiz
xmatiz @cook_8450182
στις