mikroulaki
mikroulaki @cook_8471890

Σοκολατάκια γεμιστά σαν το αγοραστά, θα σας αποζημιώσουν στο έπακρο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορειται μέσα στη γέμιση να βάλετε 50 γρ λιωμένες φράουλες.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40 σοκολατάκια
  1. Για τη γέμιση
  2. 250 gr λευκή κουβερτούρα
  3. 20 ml γάλα
  4. 10 ml κουάντρο (η κάποιο άλλο λικέρ)
  5. Για τα σοκολατάκια
  6. 500 gr σοκολάτα κουβερτούρα
  7. Απαραίτητα φόρμα για σοκολατάκια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε σε μπέν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων τη λευκή σοκολάτα.

  2. 2

    Ταυτόχρονα ζεσταίνουμε τη κρεμα γάλακτος, το γάλα και το ποτό.

  3. 3

    Οταν λιώσει η σοκολάτα και δεν καίει πια, προσθετουμε το μιγμα με το γάλα και τη κρεμα γάλακτος.

  4. 4

    Ανακατεύουμε ζωηρα και βάζουμε στο ψυγειο να κρυώσει καλα.

  5. 5

    Επειτα λιώνουμε την κουβερτούρα και την ριχνουμε στη φόρμα για σοκολατάκια. ΠΡΟΣΟΧΗ, θέλουμε απλα μια στρώση αρα αφού ρίξουμε τη σοκολάτα αναποδογυρίζουμε για να πεσει η περιττή σοκολάτα.

  6. 6

    Το βάζουμε στο ψυγείο και το βγαζουμε μετά από τριάντα λεπτά, βγάζουμε και το μίγμα με τη λευκή σοκολάτα.

  7. 7

    Γεμίζουμε τα φορμάκια και καλύπτουμε απο πάνω με την υπολοιπη λιωμένη κουβερτούρα.

  8. 8

    Τα αφηνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά και ξεφορμάρουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (6)

stalitsa
stalitsa @cook_8450196
πολύ ωραίο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα..\nπαιδεύτηκα λίγο στο ξεφορμάρισμα γιατι κάποια μου σπάσανε και χύθηκε η γέμιση..\nη γέμιση πρέπει να είναι ρευστή ή εγω εχω κανει κάποιο λάθος;;!!\nη γεύση υπέροχη!!!

Από

mikroulaki
mikroulaki @cook_8471890
στις