Γεμιστές πιπεριές με φέτα
Υλικά
-
8 πιπεριες κοκκινες μακριες
-
100 γρ τυρι φετα
-
2 κ.γ ριγανη
-
2 σκελιδες σκορδο
-
1 κρεμμυδι
-
2 αυγα
-
πιπερι
-
70 γρ μπαγιατικο ψωμι χωρις κορα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κοβουμε τις πιπεριες γυρω απο το κοτσανι αφαιρουμε τα σπορακια και τις πλενουμε καλα.
-
2
Θρυμματιζουμε το ψωμι με τα δαχτυλα μας και το τυρακι, ψιλοκοβουμε το σκορδο και το κρεμυυδι και ανεκατευουμε ολα τα υλικα καλα με τα αυγα, τη ριγανι και το πιπερι.
-
3
Γεμιζουμε τις πιπεριες με το μιγμα. Μην γεμισετε τις πιπεριες μεχρι πανω γιατι αυξανετε κατα το ψησιμο.
-
4
Τοποθετουμε τις πιπεριες σε ταψι και τις ψηνουμε στους 200 βαθμους για 15 λεπτα τις γυριζουμε απο την αλλη για αλλα 15 λεπτα να παρουν χρυσαφι χρωμα.
Σχόλια (9)