litsa d
litsa d @cook_8467308
,

Γεμιστή μπριζόλα με μυρωδικά, πατάτα και γιαούρτι. Μια άλλη εκδοχή της ψητής μπριζόλας...

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδεύεται με πατάτες τηγανιτές και μανιτάρια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. 2 χοιρινές μπριζόλες (500 γραμ. περίπου)
  2. 60 γραμ. βραστή πατάτα
  3. 1 κ.σ βασιλικό
  4. 1 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο
  5. 1/2 κ.γ αλάτι
  6. 1/2 κ.γ πιπέρι
  7. 3 κ.σ ελαιόλαδο
  8. 1 κ.σ στραγγιστό γιαούρτι ελαφρύ
  9. 1 κ.σ λάιμ ή λεμόνι
  10. λίγη ρίγανη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφαιρώ με μυτερό μαχαίρι όλο το κέντρο της μπριζόλας.

  2. 2

    Κόβω το κρέας που αφαίρεσα σε μικρά κομματάκια.

  3. 3

    Τα ανακατεύω με βασιλικό, άνηθο, αλάτι, πιπέρι, πατάτα, γιαούρτι και με τις 2 κουταλιές από το λάδι.

  4. 4

    Τα τοποθετώ στο κέντρο της μπριζόλας και τα πατάω να γίνει επίπεδη η επιφάνεια.

  5. 5

    Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25 λεπτά.

  6. 6

    Μόλις ψηθούν τις ραντίζω με λαδολέμονο από τα υλικά που κράτησα (1 κ.σ λάδι, 1 κ.σ λεμόνι και ρίγανη)

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

chocorina
chocorina @cook_8468014
Ωραίο φαίνεται, αλλά όταν θες να γυρίσεις τη μπριζόλα δε φεύγει η γέμιση στο κέντρο;

Από

litsa d
litsa d @cook_8467308
στις
,
http//litsadimitropoulou.blogspot.gr/
Δες περισσότερα